Rólunk

Az Elekes Pictures filmkészítő társulatot Elekes Gergő alapította még a kétezres évek közepén osztálytársaival és baráti körével. A 2010-es évtől videóklipek és rövidfilmek készítésébe fogott. 2011 óta Gallai József tevékenykedik forgatókönyvíróként és társrendezőként, de számos vendégszínész és amatőr színjátszó megfordult már produkcióikban.


Az Elekes Pictures négy év alatt négy egészestés filmet, több rövidfilmet és egy kísérleti filmet hozott tető alá, melyekkel hazánk mozijaiban, filmfesztiváljain, valamint az Egyesült Királyságban, Skóciában, Andorrában, Kanadában, az Amerikai Egyesült Államokban, Szerbiában és Spanyolországban is találkozhatott a nagyérdemű.


A társulat minden filmezés iránt érdeklődő, filmkészítésre fogékony egyént vár, nemtől és kortól függetlenül.

 

Az eredeti Elekes Pictures logót Nagy Tamás (TOTO) tervezte, aki 2010 óta produkciós designer funkciót tölt be a csapat életében. 

 

 

Az első Elekes Pictures intro 2010-ből

Üdvözöljük az Elekes Pictures hivatalos honlapján!

Az Elekes Pictures egy magyar függetlenfilmes csoport, amit 2010-ben alapítottak.
Tagjaink között a filmgyártás számos területéhez értő személyeket találhatnak, akik a létező legjobb minőségű alkotásokat próbálják elkészíteni a lehetőségeiken belül.

Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az oldal története

Itt add meg a weboldalad történetét és hogy miért hoztad létre. A fontos lépések és közreműködő emberek is érdemelnek egy említést.